Hamburg Turizm Fuarı’nda Eski Sevgililer Buluştu

Bir dönem Almanların en gözde tatil merkezlerinden olan Kemer eski ilgiyi toplamak için Almanya’da yoğun bir mesai sergiliyor.

Bu çalışmalar çerçevesinde Kemer, Almanya’nın Hamburg şehrinde 8 Şubat tarihinde başlayan ve 12 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek olan Hamburg Turizm Fuarı’nda Alman tatilcilerle buluştu. Çoğunluğu 40 yaş üzeri Alman tatilseverlerin ziyaret ettiği fuarda Kemer’e ilginin büyük olduğu bildirildi.

Geçtiğimiz yıl 100 bin tatil severin ziyaret ettiği Hamburg Turizm Fuarı 8 Şubat tarihinde başladı. 12 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek olan fuarda Alman tatilseverlerin Kemer standına ilgisinin büyük olduğu bildirildi. Kemer dışında Antalya ve Side bölgelerinin de katılım gösterdiği fuarda Türk Havayolları, Oteller ve Seyahat Acentelerinin de stantları bulunuyor.

Berlin Tanıtma Müşaviri Gözde Şahin ile standa gerçekleştirdiğimiz görüşmede Hamburg bölgesinde yaşayanların gelir seviyesinin yüksek olduğu ve Türkiye özelinde Antalya’ya ilginin oldukça iyi olduğundan bahsedildi.

Hamburg Türkiye Başkonsolosu Devrim Öztürk de, basın mensupları ile birlikte Türkiye standını ziyaret etti. Kemer Standını da ziyaret eden Başkonsolosumuz bölgemiz hakkında bilgi aldı. Kemer bölgesinden ise övgü ile söz etti” dedi2011 yılında 100 bin tatil severin ziyaret ettiği fuara bu yıl 150 bin kişinin katılım göstermesi bekleniyor.



Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Bu yazılar ilginizi çekebilir:

Club Paradiso Hotel Alanya
-0- -0- -0- Club Paradiso deniz'e, Toroslar'a, tarihi Alanya ve antik kalesine doğr...
Turizm çalışanlarının ortalama gelirleri ve verilecek zamlar
İNKAY ve TUYED’in “Turizmde Ücretler” çalışması sonuçlandı. Söz konusu çalışmaya göre, bu yıl tu...
Family Club ve 3. Yaş Turizmine Yatırım Yapıyor
Club Nena; yüksek sezonda çocuklu ailelerin, Nisan-Mayıs ve Eylül-Ekim aylarında ise 3.Yaş Turiz...
Bir Doğa Harikası: Muzkent Köyü - GAZİPAŞA
Alanya - Gazipaşa Bölgesindeki çakimlerimiz sırasında Gazipaşa Muzkent Köyünden Ali Toprak'a...
Grand Okan Hotel - Alanya
Kleopatra Plajı Tarihi yarımadanın batısında, Damlataş Mağarasının önündeki kıyıdadır. Ma...
Krizantem Katya Hotel - Alanya
  -0- 7200 m2 üzerine kurulu otelimiz 2011 yılında yeniden restore ediler...

Haber Başlığı: Turizm

Etiketler:

Haber Kaynağı Hakkında:

RSSComments (0)

Trackback URL

Yorum Ekleyin



Yorumlarınız için avatarınızı edinmek için şurası işinize yarayacaktır. Gravatar.